Bijbels Grieks

€ 480.00
Excl. BTW
10:30 - 11:30
6

Leer Bijbels Grieks in slechts 2 Modules van 8 zaterdagen.
Geen voorkennis vereist.

Dit is een basiscursus voor absolute beginners. Je hoeft echt geen student te zijn om deze cursus mee te kunnen volgen. Er is geen voorkennis vereist. Er wordt vanaf nul gestart.

De basiscursus bestaat uit 2 opeenvolgende modules. Elke module bestaat uit 8 lestijden van 60 minuten. De lessen worden gegeven op zaterdagvoormiddag.

De vermelde kostprijs op het overzicht is de kostprijs voor één module. Lesgever, eventueel cursusmateriaal, water, koffie, thee, frisdrank en versnaperingen zijn alle in de kostprijs inbegrepen.

Wie zich inschrijft voor de volledige basiscursus van 2 opeenvolgende modules krijgt er bovendien de Hebreeuws-Griekse Bijbel: “A Reader's Hebrew and Greek Bible” als praktisch geschenk bij [slechts één exemplaar per persoon en dit zolang de voorraad strekt].

Wie de volledige basiscursus doorloopt zal in staat zijn 80% van het N.T. in de grondtekst te lezen. De kracht van de hierboven-vermelde Hebreeuws-Griekse Bijbel ligt erin dat de overige 20% van de woorden die mogelijks op een pagina voorkomen, onderaan in de voetnoten verklaard worden.

Adres