Israël – Pesach

€ 1500.00
 - 
15

Bezoek Israël en vier het Joodse Paasfeest in Jeruzalem.

We zullen proberen de kosten tot een maximaal niveau te beperken en ernaar streven zoveel mogelijk all-inclusive te zijn [Vluchten Retour, Hoogseizoen belastingen, Toegangsprijzen voor sites en bezienswaardigheden zoals Petra, Visa / Border & Airport belastingen, fooien] en accommodatie op basis van een tweepersoonskamer, halfpension, maar let alvast op de volgende belangrijke opmerkingen:

Alle informatie op deze website, inclusief de afreisdata, de prijs en het downloadvoorbeeld van hoe een dergelijk programma eruit zou kunnen zien, zijn onder het strengste voorbehoud en puur informatief en afhankelijk van vele factoren zoals, maar niet limitatief tot: het definitieve programma, het minimum aantal deelnemers om de reis te laten doorgaan, enz.

Bijvoorbeeld: toeslagen voor eenpersoonskamers zijn onvermijdelijk en worden door de hotels zelf opgelegd. Een reisverzekering is NIET inbegrepen, deze moet individueel of per gezin worden afgesloten. Middagmalen zijn niet inbegrepen daar we, een programma volgend, meestal onderweg en buiten bereik van het hotel zijn. Daarom wordt 's middags meestal alleen een snack gegeten.

Opgelet: Een internationale reispas die minstens nog 6 maanden geldig is voor de aanvangsdatum van de reis is verplicht. Management Outreach kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor het vervullen van deze verplichting. Wie aan deze voorwaarde niet voldoet of zijn internationale reispas vergeet, zal niet meekunnen op reis.

De studiereis wordt volledig op maat gemaakt op basis van de interesses van degenen die zich voor deze tour inschrijven. Het reisschema zal samen met geïnteresseerden worden samengesteld tijdens enkele voorbereidende vergaderingen en infosessies. Dit kan natuurlijk de totale kosten van de tour verlagen of helemaal verhogen.

Het minimum aantal deelnemers om deze reis effectief te laten plaatsvinden is ingesteld op: 15 betalende volwassenen.

Alleen de wettelijk ondertekende formulieren zoals het standaardinformatieformulier, het bestelformulier en de bevestiging zijn doorslaggevende en bindende documenten.

Adres